Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Artikler

Drivknutefett

Drivknutefett

Drivknutefett leveres i størrelsene 90ml og 300ml

Styreakselmansjett

Styreakselmansjett

Styreakselmansjett UNI-RACK passer de fleste kjøretøy både med og uten servostyring. Selges i forpakning på seks stk med strammebånd, fett og en kon for montering.  

Les mer...

Drivakselmansjetter

Drivakselmansjetter

Drivakselmansjetter leveres i tre størrelser, universalmansjetter som passer alle biler og er enkle og montere. Selges i forpakninger på henholdsvis 12, 8 og 6 stk med strammebånd, såpe og fett.    

Les mer...

Strammebånd

Strammebånd

Omega Strammebånd for drivakselmansjetter selges i fire størrelser i forpakninger av 12 stk. Omegaband 155: 22 - 40mm Omegaband 220: 33 - 60mm Omegaband 400: 62 - 118mm Omegaband 440: 68 - 130mm

Les mer...

Omegatang

Omegatang

Verktøy for å stramme omegabånd

BootGun

BootGun

Bootgun er et verktøy for enkel og hurtig montering av drivakselmansjetter

Vindusviskergummi

Vindusviskergummi

I Adaptec sitt system kan man bytte ut gummien når den er slitt og ikke hele viskere. Slik sparer man penger og miljøet.

Adapter

Adapter

Adaptec sitt system er pakket slik at ved salg leveres kun de adapterne som passer bilen.

Vindusviskere

Vindusviskere

Vindusviskere leveres i pakker på 10 stk i samme størrelse, men kan også selges enkeltvis.

Startsett

Startsett

Startsettet inneholder veggfeste, 2-4 viskere i alle størrelser, adaptere og en oversikt over hvilke viskere som passer til hvilke biler.

BIG WIPES

BIG WIPES

Våtservietter som raskt og effektivt rengjør hender.

Apelsinolje

Apelsinolje

Konsentrert, høyeffektivt vegatabilsk avfettnings- og rengjøringsmiddel. Biologisk nedbrytbart og utformet for dagens rengjøringsproblem med tanke på morgendagens mennesker. Bruksanvisning: Påføres med sprøyte, høytrykksvasker eller svamp. La det virke. Appelsinoljen er et så kaldt «brake through – l ...

Les mer...

Listeplugg 6mm

Listeplugg 6mm

For rask og pen montering av lister, skilter, dekor mm.  Hvit leveres i lengdene 30, 40 og 50 mm. De øvrige fargene i 30 og 40 mm.

Snap Toggle

Snap Toggle

Når du trenger et raskt og sterkt feste i platemateriale. Finnes i størrelsene 5, 6, 8 og 10 mm. Kan også leveres i rustfritt.

Snapskru

Snapskru

Selvborrende gipsanker med en unik låsefunksjon som åpner seg på baksiden og låser seg fast. Finnes i to størrelser, SnapSkru og SnapSkru mini.

Alligator

Alligator

En komplett festeplugg som fungerer i alle typer bygge materiell. Finnes i størrelsene 5, 6 og 8 med og uten krage. 10 mm finnes bare uten krage.

Les mer...

MS KAMELEON

MS KAMELEON

Produktets unike sammensetning gjør den til en utmerket erstatning for silikon der det er fare for misfarging eller overmaling er nødvendig. Erstatter polyuretan der UV-lys og aldersbestandighet er ønsket. Som navnet antyder får produktet fargen på underlaget ved glatting. Leveres i kartong av 12 stk på 310 ml.

Les mer...

MS 55 SEAM

MS 55 SEAM

Dette er utmerket for liming og forsegling i skips-, container- og ventilasjonsindustrien. MS 55 sin styrke, støt- og vibrasjonsdempende egenskaper gjør at det også kan erstatte sveising. Leveres i kartong av 12 stk på 310 ml i fargene hvit, grå og svart.

Les mer...

MS 40 Instant

MS 40 Instant

Dette produktet er utviklet for å møte kravene om at det må gå raskere og raskere. Det herder 4 mm i løpet av de første 24 timene ved en temperatur på 23 grader og 50 % luftfuktighet. Hastigheten og startstyrken gjør det til et av de absolutt beste monteringslimene i bygg- og industrisektoren. Leveres i kartong ...

Les mer...

MS 40 SEAM

MS 40 SEAM

Dette er et høyteknologisk produkt med ekstrem elastisitet og styrke som gjør det utmerket til liming, tetting og fuging innen bygg, ventilasjon, industri, karosseri, container- og campingvognkonstruksjoner. Leveres i kartong av 12 stk på 310 ml i fargene hvit, grå og svart. Fåes også i pølser på 600 ml i hvit.

Les mer...

MS 15

MS 15

Dette er et høyteknologisk produkt med ekstrem elastisitet og styrke. Fugemassen passer perfekt der store bevegelser forekommer. Leveres i kartong av 12 stk på 310 ml i fargene hvit, grå og svart.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn